STUDEN Holding

STUDEN Holding ima međunarodni portfolio agrobiznisa koji pokriva preradu, trgovinu i distribuciju poljoprivrednih proizvoda, kao što su šećer, jestiva ulja, uljarice i žitarice. STUDEN Holding je osnovan 1992. godine u Beču, u Austriji, gdje je i sjedište kompanije. STUDEN Holding ima preko 600 zaposlenih u više od 10 zemalja širom jugoistočne Europe i na Bliskom istoku. Poslovanje Holdinga se dijeli na sljedeće poslovne grupe: AGRANA-STUDEN Grupa i BIMAL Grupa.AGRANA-STUDEN Grupa

AGRANA-STUDEN Grupa je odgovorna za trgovinu, preradu i distribuciju šećera i zaslađivača u svim oblicima i formama.  Trenutno ima deset operativnih kompanije koje rade u bliskoj saradnji kako bi se ekonomično nabavile sirovine različitog porijekla iz svih dijelova svijeta, preradio sirovi šećer u bijeli kristalni šećer, i distribuirao konačni proizvod prema zahtjevima proizvođača hrane i pića, veleprodaje i maloprodaje.

BIMAL Grupa

BIMAL Grupa uljarica i žitarica se sastoji od pet operativnih kompanija. Sa svojom proizvodnjom, prometom, uslugama i distributivnim kompanijama, BIMAL Grupa obavlja sve poslove počevši od prerade uljarica, proizvodnje i prometa sirovih ulja i proteinske sačme, trgovine žitaricama i završno sa proizvodnjom i trgovinom finalnih proizvoda, odnosno jestivih ulja, kao i pružanje usluga skladištenja i usluga biznis parka.


Open job positions

Find your dream job

STUDEN Holding je značajan, ali prije svega siguran poslodavac, koji osigurava posao za stotine ljudi, a koji je u stalnoj potrazi za perspektivnim i visokokvalitetnim kadrom. Imajući u vidu da ključ uspjeha kompanije leži u njenim zaposlenicima, tražimo da se pronađu kandidati koji dijele ambiciju biti uspješni u svom području rada. Rad u STUDEN Holdingu znači ulaganje u sebe i u svoju profesionalnu budućnost. Postanite dio pobjedničkog tima!